Яловичина на цибулевій подушці, запечена у духовці
683
інгредієнти:
- Яловичина 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
Яловичину промити, обсушити паперовим рушником, посолити і поперчити, вставити лавровий лист у надрізи.
Нарізану цибулю змішати із лавровим листом, викласти у вогнетривку форму.
Зверху на цибулю помістити шматок яловичини і щільно накрити кришкою.
Поставити м'ясо у попередньо розігріту до 180°С духовку на 2 години.
За бажанням цибулю можна подрібнити у блендері.
Всегда круглосуточно. Мечта - мясные салаты рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепты салатов из креветок с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салата с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі