Яловичина "Крижинка"

ДРУГІ СТРАВИ
646 Яловичина "Крижинка"
Фото - Яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина 700 г
  • Печериці 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Олія соняшникова
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Сода (харчова)
  • Борошно пшеничне

Яловичина Яловичину нарізати на шматочки і відбити, як на відбивні.

Яловичина Потім кожен шматочок посолити, поперчити і злегка присипати содою (наче посолити). Шматочки м'яса скласти один на одного у яку-небудь посудину і поставити у холодильник на кілька годин.

фото Яловичина Нарізати гриби і обсмажити злегка на соняшниковій олії.

Яловичина М’ясо умочити у борошно і обсмажити на великому вогні на сковороді. Потім нарізати цибулю півкільцями, але тоненько. У казанок скласти шарами: цибулю, гриби, м'ясо і т. д. Додати трохи води, приблизно склянку і тушкувати хвилин 15. Потім полити зверху сметаною і ще тушкувати хвилин 10-15.

Кулинарные сайты с рецептами и фотоПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные блоги

Оригинальные Кремы: крем для торта из йогурта. Купить кондитерку.

Закупка рецепты - кулинарные рецепты с фотографиями. Рецепты Для Мультиварки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter