Яловичина "Крижинка"
- Яловичина 700 г
- Печериці 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сметана 1 скл.
- Олія соняшникова
- Сіль
- Перець чорний
- Сода (харчова)
- Борошно пшеничне
Яловичину нарізати на шматочки і відбити, як на відбивні.
Потім кожен шматочок посолити, поперчити і злегка присипати содою (наче посолити). Шматочки м'яса скласти один на одного у яку-небудь посудину і поставити у холодильник на кілька годин.
Нарізати гриби і обсмажити злегка на соняшниковій олії.
М’ясо умочити у борошно і обсмажити на великому вогні на сковороді. Потім нарізати цибулю півкільцями, але тоненько. У казанок скласти шарами: цибулю, гриби, м'ясо і т. д. Додати трохи води, приблизно склянку і тушкувати хвилин 15. Потім полити зверху сметаною і ще тушкувати хвилин 10-15.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные блоги
Оригинальные Кремы: крем для торта из йогурта. Купить кондитерку.
Закупка рецепты - кулинарные рецепты с фотографиями. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter