Яловичина "Карнавал"
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кінза 1.5 пуч.
- Імбир свіжий 15 г
- Апельсин 1 шт.
- Вермут сухий 0.5 скл.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Овочі асорті (мексиканська суміш, заморожені) 400 г
- Сир 200 г
- Сіль
- Перець чорний
М’ясо нарізати великими шматочками, відбити.
Апельсини нарізати часточками.
Кінзу подрібнити.
Цибулю нарізати півкільцями.
Часник та імбир нарізати тоненькою соломкою.
Скласти у чашу м’ясо, цибулю, часник, кінзу, імбир, апельсин, посипати сіллю та перцем. Залити олією та вермутом, гарно перемішати і залишити маринуватися годин на 12 (поставити у холодильник, накривши кришкою).
Викласти у форму шар м'яса з усіма іншими складовими маринаду.
Посипати товстим шаром овочів, накрити фольгою форму і прибрати у розігріту до 200°С духовку на 1 годину 30 хвилин.
Потім посипати тертим сиром і повернути у духовку ще хвилин на 20, фольгою накривати вже не потрібно.
Розкласти по тарілках, злегка прикрасивши свіжими овочами та зеленню.
Диета: рецепты для похудения: рецепт пончиков творожных. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные сайты с рецептами и фото списокКулинарный словарь
Вкусные рецепты для похудения - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Блюда с рецептами.
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления в микроволновке. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter