Яловичина "Карнавал"

ДРУГІ СТРАВИ
618 Яловичина "Карнавал"
Фото - Яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Кінза 1.5 пуч.
  • Імбир свіжий 15 г
  • Апельсин 1 шт.
  • Вермут сухий 0.5 скл.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Овочі асорті (мексиканська суміш, заморожені) 400 г
  • Сир 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний

Говядінка М’ясо нарізати великими шматочками, відбити.

Апельсини нарізати часточками.

Кінзу подрібнити.

Цибулю нарізати півкільцями.

Часник та імбир нарізати тоненькою соломкою.

Скласти у чашу м’ясо, цибулю, часник, кінзу, імбир, апельсин, посипати сіллю та перцем. Залити олією та вермутом, гарно перемішати і залишити маринуватися годин на 12 (поставити у холодильник, накривши кришкою).

Говядінка Викласти у форму шар м'яса з усіма іншими складовими маринаду.

фото Говядінка Посипати товстим шаром овочів, накрити фольгою форму і прибрати у розігріту до 200°С духовку на 1 годину 30 хвилин.

Говядінка Потім посипати тертим сиром і повернути у духовку ще хвилин на 20, фольгою накривати вже не потрібно.

Говядінка Розкласти по тарілках, злегка прикрасивши свіжими овочами та зеленню.

Говядінка

Диета: рецепты для похудения: рецепт пончиков творожных. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные сайты с рецептами и фото списокКулинарный словарь

Вкусные рецепты для похудения - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Блюда с рецептами.

Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления в микроволновке. Как приготовить вкусный шашлык.