Яловичина із зеленою квасолею
661
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Квасоля (зелена) 500 г
- Сир 100 г
- Петрушка 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Базилік 1 пуч.
- Лист лавровий 1 шт.
- Сіль
Яловичину промити і порізати упоперек волокон. Обсмажити з двох сторін (щоб злегка підрум'янилася). Додати дрібно нарізану цибулю і продовжувати смажити. Потім перекласти у каструлю, додати окремо зварену квасолю (разом з відваром) і тушкувати 30 хвилин. Висипати зелень, додати лавровий лист і тушкувати ще 10 хвилин. Викласти м'ясо з квасолею на тарілку і посипати тертим сиром, щоб він встиг розплавитися.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі