Яловичина із зеленою квасолею

ДРУГІ СТРАВИ
661 Яловичина із зеленою квасолею
Фото - Яловичина із зеленою квасолею
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Квасоля (зелена) 500 г
  • Сир 100 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Кріп 1 пуч.
  • Базилік 1 пуч.
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Сіль

Яловичину промити і порізати упоперек волокон. Обсмажити з двох сторін (щоб злегка підрум'янилася). Додати дрібно нарізану цибулю і продовжувати смажити. Потім перекласти у каструлю, додати окремо зварену квасолю (разом з відваром) і тушкувати 30 хвилин. Висипати зелень, додати лавровий лист і тушкувати ще 10 хвилин. Викласти м'ясо з квасолею на тарілку і посипати тертим сиром, щоб він встиг розплавитися.

www.recepti.biz.uaРецепты и советы

рецепты салатов с морепродуктами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter