Яловичина із цукіні і солодким перцем із кмином у яйці
- Яловичина (гуляш або вирізка)
- Цукіні 1 шт.
- Перець болгарський
- Кмин
- Сіль
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Нарізану шматочками яловичину обсмажити на сковорідці.
Коли м'ясо злегка обсмажиться, додати у сковороду дрібно нарізаний кубиками цукіні.
Туди ж - нарізану кільцями цибулю.
Коли цукіні буде напівготовим, додати солодкий перець, посолити, поперчити.
Коли всі продукти у сковорідці будуть готові, можна приправити кмином.
Залити все попередньо збитим яйцем і помішуючи обсмажити до готовності яйця.
Отбивная куриная грудка в кляре бжуотбивная куриная
Приготовление плова прикол текстПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты
Салаты рецепты с фото на праздничный столКулинарные рецепты
ЗдесьКулинарные рецепты
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить почки говяжьи. Рецепты для ужина.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter