Яловичина із цибулею по-китайськи
- Яловичина 500 г
- Цибуля 4 шт.
- Морква 3 шт.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Крохмаль 2 ч.л.
- Вино рисове 5 ст.л.
- Перець чилі
- Коріандр (зерна)
- Часник 2 зуб.
- Імбир (корінь)
- Вода 200 мл
Яловичину нарізати на тонкі пластинки (як на відбивні) розміром 1,5 на 1,5 см. Маринад - 2 ст. л. соєвого соусу + 2 ст. л. рисового вина + 1ч. л. крохмалю, перемішати маринад із м'ясом. Залишити м'ясо полежати у маринаді близько години.
Нарізати цибулю.
Натерти моркву на тертці або нарізати соломкою.
У сковороді нагріти соняшникову олію без запаху. Швидко обсмажити м'ясо на великому вогні.
В окремій сковороді розігріти олію й обсмажити цибулю з морквою близько 3 хвилин на великому вогні. Стежити, щоб не пригоріло і не пересмажити - цибуля має залишитися хрусткою. Насамкінець посипати цибулю цукром (приблизно 1 ч. л.).
Перекласти цибулю до м'яса і протушкувати пару хвилин.
Приготувати заливку для соусу - змішати 1 ч. л. крохмалю + 3 ст. л. соєвого соусу + 3 ст. л. рисового вина + перець чилі + розчавлений зубок часнику + натертий на дрібній тертці корінь імбиру + зерна коріандру + 200 мл води.
Вилити усе у м'ясо з цибулею і тушкувати ще деякий час (хвилин 5), стежачи за тим, щоб цибуля залишилася хрусткою.
Сервірувати на гарнір відварений рис, можна посипати свіжою кінзою.
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Сайт программы кулинарный поединок.
Новогодние рецепты закусокТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Вареники Украинская кухня http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter