Яловичина із сирним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
620 Яловичина із сирним соусом
Фото - Яловичина із сирним соусом
інгредієнти:
  • Яловичина 600 г
  • Сир пармезан 120 г
  • Бульйон курячий 250 г
  • Зелень петрушки
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Борошно пшеничне
  • Олія рослинна

Яловичина з сирним соусом інгредієнти Охолоджену яловичину помити, нарізати на порційні шматки товщиною 1 см.

Яловичина з сирним соусом Посолити, поперчити, обваляти у борошні - все з обох сторін. Одночасно на сковороду налити соняшникову олію для обсмажування яловичини і розігріти сковороду.

фото Яловичина з сирним соусом На добре прогріту сковороду викласти шматки яловичини. Смажити 3-5 хвилин на сильному вогні для утворення скоринки і ще 4-5 хвилин на середньому, щоб приготувалося. Перевернути і смажити так само, як і першу сторону.

Яловичина з сирним соусом Яловичина Петрушку нарізати, пармезан натерти на тертці.

Яловичина з сирним соусом Сир пармезан Приготовлену яловичину дістати зі сковороди, туди ж додати курячий бульйон - так, щоб він покривав приблизно половину сковороди, розмішати з тим, що залишилося на сковороді, посолити і довести до кипіння. Зменшити вогонь, пучками розсипати борошно. Увесь час помішувати, щоб не утворилося грудочок. Коли соус готовий, додати петрушку і пармезан, готувати кілька хвилин на середньому вогні, помішуючи, щоб сир розплавився.

Яловичина з сирним соусом Бульйон курячий Викласти на сирний соус готові шматки яловичини. Збільшити вогонь, щоб все закипіло, потім вогонь зменшити і тушкувати все разом під кришкою 5 хвилин.

Яловичина з сирним соусом Зелень петрушки На гарнір можна подати варену картоплю, рис або макарони.

Рецепт торта медовика со сгущенкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Рецепты с малиной: простые рецепты десертов без выпечки с фото.