Яловичина із сирним соусом
- Яловичина 600 г
- Сир пармезан 120 г
- Бульйон курячий 250 г
- Зелень петрушки
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Борошно пшеничне
- Олія рослинна
Охолоджену яловичину помити, нарізати на порційні шматки товщиною 1 см.
Посолити, поперчити, обваляти у борошні - все з обох сторін. Одночасно на сковороду налити соняшникову олію для обсмажування яловичини і розігріти сковороду.
На добре прогріту сковороду викласти шматки яловичини. Смажити 3-5 хвилин на сильному вогні для утворення скоринки і ще 4-5 хвилин на середньому, щоб приготувалося. Перевернути і смажити так само, як і першу сторону.
Петрушку нарізати, пармезан натерти на тертці.
Приготовлену яловичину дістати зі сковороди, туди ж додати курячий бульйон - так, щоб він покривав приблизно половину сковороди, розмішати з тим, що залишилося на сковороді, посолити і довести до кипіння. Зменшити вогонь, пучками розсипати борошно. Увесь час помішувати, щоб не утворилося грудочок. Коли соус готовий, додати петрушку і пармезан, готувати кілька хвилин на середньому вогні, помішуючи, щоб сир розплавився.
Викласти на сирний соус готові шматки яловичини. Збільшити вогонь, щоб все закипіло, потім вогонь зменшити і тушкувати все разом під кришкою 5 хвилин.
На гарнір можна подати варену картоплю, рис або макарони.
Рецепт торта медовика со сгущенкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты с малиной: простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter