Яловичина із папороттю
952
інгредієнти:
- Яловичина (телятина) 150 г
- Папороть (консервована) 100 г
- Вино червоне сухе 50 г
- Хліб (житній) 60 г
- Цибуля ріпчаста 60 г
- Часник 2 зуб.
- Аджика 1 ч.л.
М'ясо нарізати брусками і обсмажити.
Додати цибулю і смажити далі.
Додати папороть і продовжити обсмажувати.
Додати вино і випарити.
Додати часник і аджику.
Обсмажити хліб, нарізаний кубиками, до золотавої скоринки.
Укласти навколо м'яса сухарики.
Рецепт творожных пончиков. Рецепт творожные пончики.
Рецепты с малиной - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Простые рецепты.
Салаты и закуски: салаты с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты из редьки www.recepti.biz.ua
Сайт скорая кулинарная помощь спичка и лазерсон. Сайт кулинарный поединок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі