Яловичина із овочами, запечeна у фользі
- Яловичина на кісточці 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець
- Вегета
- Масло вершкове
- Приправа для м´яса
М'ясо відварити до напівготовності (бульйон потім можна залишити на суп). Відрізати шматок фольги так, щоб його вистачило обгорнути м'ясо і овочі конвертиком. Моркву очистити, нарізати тонкими кружечками, а потім кожен кружечок щe на 4 частини. Цибулю нарізати півкільцями. Часник нарізати дуже-дуже дрібно. Перець теж можна порізати півкільцями. Змішати перець, приправу для м'яса і приправу Вегета. Вийняти м'ясо, остудити, натерти його з усіх сторін сумішшю приправ. На фольгу викласти половину всіх овочів. На них м'ясо, а на м'ясо половину залишених овочів. На них теж можна щe трохи посипати приправ. Шматочок вершкового масла нарізати на маленькі кубики і обкласти м'ясо з усіх боків рівномірно, але не дуже багато. Загорнути щільно у фольгу. У розігріту духовку покласти "конверт" і запікати до готовності. Перевіряти м'ясо можна так - відкрити один краєчок фольги, у ній має бути сік, овочі повинні бути м'якими і із м'яса не повинна сочитися кров при протиканні ножем.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты новогодних праздничных блюд.
Салаты с Курицей рецепты http://recepti.biz.ua
Купить молоко: крем из сгущенного молока.
Кулинарные страсти сайт. Сайты кулинарные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter