Яловичина із овочами, запечeна у фользі

ДРУГІ СТРАВИ
571 Яловичина із овочами, запечeна у фользі
Фото - Яловичина із овочами, запечeна у фользі
інгредієнти:
  • Яловичина на кісточці 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 0.5 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Перець
  • Вегета
  • Масло вершкове
  • Приправа для м´яса

М'ясо відварити до напівготовності (бульйон потім можна залишити на суп). Відрізати шматок фольги так, щоб його вистачило обгорнути м'ясо і овочі конвертиком. Моркву очистити, нарізати тонкими кружечками, а потім кожен кружечок щe на 4 частини. Цибулю нарізати півкільцями. Часник нарізати дуже-дуже дрібно. Перець теж можна порізати півкільцями. Змішати перець, приправу для м'яса і приправу Вегета. Вийняти м'ясо, остудити, натерти його з усіх сторін сумішшю приправ. На фольгу викласти половину всіх овочів. На них м'ясо, а на м'ясо половину залишених овочів. На них теж можна щe трохи посипати приправ. Шматочок вершкового масла нарізати на маленькі кубики і обкласти м'ясо з усіх боків рівномірно, але не дуже багато. Загорнути щільно у фольгу. У розігріту духовку покласти "конверт" і запікати до готовності. Перевіряти м'ясо можна так - відкрити один краєчок фольги, у ній має бути сік, овочі повинні бути м'якими і із м'яса не повинна сочитися кров при протиканні ножем.

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты новогодних праздничных блюд.

Салаты с Курицей рецепты http://recepti.biz.ua

Купить молоко: крем из сгущенного молока.

Кулинарные страсти сайт. Сайты кулинарные.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter