Яловичина із овочами та опеньками у листковому тісті
- Яловичина 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (опеньки заморожені) 150 г
- Тісто листкове бездріжджове 150 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Тісто розкачати досить тонко.
Моркву нарізати соломкою, обсмажити на олії.
Додати цибулю, нарізану соломкою. Обсмажувати разом 3 хвилини.
Додати заморожені опеньки. Обсмажувати до готовності.
На чистій сковорідці обсмажити м'ясо цілим шматком з усіх сторін, посолити і поперчити.
Розкачане тісто перенести на деко, змащене олією. Викласти м'ясо й овочі з грибами.
Краї тіста загорнути вгору, внахлест.
Запікати у розігрітій до 190 градусів духовці, хвилин 40-50.
Смачно і в гарячому і в холодному вигляді.
Мультиварка Philips - первые блюда рецепт с фото.
Танцы-повторялки для детей - праздничный салат на новый год. Рецепты Приготовления.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты салатов из креветок с фото.
Медовик рецепт с фото классическийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter