Яловичина із квасолею

ДРУГІ СТРАВИ
575 Яловичина із квасолею
Фото - Яловичина із квасолею
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка) 400 г
  • Квасоля 250 г
  • Сметана 300 мл
  • Спеції
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло вершкове (маргарин) 50 г
  • Олія соняшникова

Квасолю залити водою і залишити на ніч. Воду злити. Висипати у каструльку, залити чистою водою і варити приблизно годину на невеликому вогні (доки не стане м'якою). Коли закипить, зняти піну. У міру необхідності доливати теплу воду, щоб квасоля завжди була нею покрита. Готову квасолю злити.

Яловичину нарізати невеликими шматочками. Розігріти велику пательню, додати трохи соняшникової олії. На великому вогні обсмажити м'ясо з усіх боків хвилин 15-20. Потім зменшити вогонь, додати воду, щоб покрила м'ясо, спеції (сіль, чорний мелений перець) і тушкувати ще близько 40 хвилин до готовності.

Коли м'ясо майже готове, приготувати соус. 1 велику цибулину нарізати тонкими півкільцями й обсмажити на вершковому маслі. Коли цибуля стане м'якою, додати сметану і добре прогріти.

До м'яса додати квасолю, залити соусом, перемішати і тушкувати ще 10-15 хвилин.

Подавати як підливу або як самостійну страву.

Рецепт суп гуляшКулинарные рецепты

Кухонные столы интернет магазин: страви для святкового столу. Мебель от производителя недорого.

Рецепты Для Мультиварки: рецепт торта медовик. Поможем выйти замуж в Германию.

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с творогом фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Вкусные салаты и очень нежные - сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter