Яловичина із квасолею
- Яловичина (вирізка) 400 г
- Квасоля 250 г
- Сметана 300 мл
- Спеції
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове (маргарин) 50 г
- Олія соняшникова
Квасолю залити водою і залишити на ніч. Воду злити. Висипати у каструльку, залити чистою водою і варити приблизно годину на невеликому вогні (доки не стане м'якою). Коли закипить, зняти піну. У міру необхідності доливати теплу воду, щоб квасоля завжди була нею покрита. Готову квасолю злити.
Яловичину нарізати невеликими шматочками. Розігріти велику пательню, додати трохи соняшникової олії. На великому вогні обсмажити м'ясо з усіх боків хвилин 15-20. Потім зменшити вогонь, додати воду, щоб покрила м'ясо, спеції (сіль, чорний мелений перець) і тушкувати ще близько 40 хвилин до готовності.
Коли м'ясо майже готове, приготувати соус. 1 велику цибулину нарізати тонкими півкільцями й обсмажити на вершковому маслі. Коли цибуля стане м'якою, додати сметану і добре прогріти.
До м'яса додати квасолю, залити соусом, перемішати і тушкувати ще 10-15 хвилин.
Подавати як підливу або як самостійну страву.
Рецепт суп гуляшКулинарные рецепты
Кухонные столы интернет магазин: страви для святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт торта медовик. Поможем выйти замуж в Германию.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с творогом фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Вкусные салаты и очень нежные - сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter