Яловичина із кунжутним насінням
- Яловичина 500 г
- Кунжут (насіння) 25 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Херес 2 ст.л.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Цибуля зелена (пір’я) 6 шт.
Сильно розігріти сковороду і обсмажити кунжутне насіння пару хвилин, щоб трохи потемніло. Вийняти зі сковороди і скласти окремо.
Розігріти олію, додати у сковороду м'ясо й обсмажувати на сильному вогні протягом 2-3 хвилин.
Потім додати подрібнений часник і обсмажувати ще 2 хвилини.
Порізати пір'я цибулі навскоси.
Додати у сковороду соєвий соус, херес (рисовий оцет) і цибулю. Прокип’ятити 1 хвилину.
Перекласти у тарілку, посипати кунжутом і подавати із локшиною.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюд с ливером. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты пудингов для детей от 1 годаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter