Яловичина із коріандром та оливками

ДРУГІ СТРАВИ
658 Яловичина із коріандром та оливками
Фото - Яловичина із коріандром та оливками
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Масло топлене 50 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Імбир порошковий 2 ч.л.
  • Шафран порошковий 0.5 ч.л.
  • Паприка солодка 1 ч.л.
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Сік лимона 50 мл
  • Бульйон яловичий 2 скл.
  • Коріандр
  • Оливки зелені

Нарізати яловичину шматочками (3 см). Обсмажити м'ясо, помішуючи, доки не зарум'яниться. Викласти яловичину на паперовий рушник.

Покласти у сковорідку дрібно нарізану цибулю та імбир. Смажити, помішуючи, доки цибуля не стане м'якою.

Додати до цибулі смажене м'ясо, шафран, перець і борошно - трохи обсмажити, помішуючи (2-3 хвилини). Додати лимонний сік, бульйон. Готувати 1,5 години (або доки яловичина не стане м'якою) під кришкою на повільному вогні. Перед подачею на стіл додати оливки.

Рецепты потрясающих салатов: рецепты салаты.

Как приготовить летний салат - салат французский рецепт с фото. Рецепты с фото.