Яловичина із коріандром та оливками
719
інгредієнти:
- Яловичина 1 кг
- Масло топлене 50 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Імбир порошковий 2 ч.л.
- Шафран порошковий 0.5 ч.л.
- Паприка солодка 1 ч.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Сік лимона 50 мл
- Бульйон яловичий 2 скл.
- Коріандр
- Оливки зелені
Нарізати яловичину шматочками (3 см). Обсмажити м'ясо, помішуючи, доки не зарум'яниться. Викласти яловичину на паперовий рушник.
Покласти у сковорідку дрібно нарізану цибулю та імбир. Смажити, помішуючи, доки цибуля не стане м'якою.
Додати до цибулі смажене м'ясо, шафран, перець і борошно - трохи обсмажити, помішуючи (2-3 хвилини). Додати лимонний сік, бульйон. Готувати 1,5 години (або доки яловичина не стане м'якою) під кришкою на повільному вогні. Перед подачею на стіл додати оливки.
Рецепты потрясающих салатов: рецепты салаты.
Как приготовить летний салат - салат французский рецепт с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі