Яловичина із карі та гарбузом
- Яловичина (м´якоть) 750 г
- Гарбуз 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Перець чилі зелений 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Карі 1 ст.л.
- Кориця мелена 0.5 ч.л.
- Помідор 2 шт.
- Сік лимона 1 шт.
- Бульйон 600 мл
- Сіль
М'ясо порізати шматочками, нагріти у товстостінній сковороді олію і обсмажити шматочки м'яса до рум'яної скоринки. Потім вийняти і відставити.
У цьому ж жирі обсмажити дрібно порізану цибулю, додати подрібнений чилі і часник.
Додати порошок карі і корицю і смажити, постійно помішуючи, 1-2 хвилини.
Додати натерті на тертці помідори, м'ясо, полити соком одного лимона, залити бульйоном і тушкувати під кришкою 1,5 години.
За 10-15 хвилин до готовності ввести шматочки гарбуза, посолити, збільшити вогонь і готувати без кришки до готовності гарбуза. Гарбуз повинен стати м'яким, а соус уваритися.
Подавати із відвареним рисом.
Рецепты Для Мультиварки - семга запеченная с картофелем в духовке.
Рецепт салат морепродукты. Рецепты морепродукты салаты.
Рецепт торт медовик крем. Рецепты торт медовик.
Овощные салаты рецепты с фото www.recepti.biz.ua
Рецепт торта медовик. Рецепт торта медовик или баня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter