Яловичина із дайконом та опеньками

ДРУГІ СТРАВИ
591 Яловичина із дайконом та опеньками
Фото - Яловичина із дайконом та опеньками
інгредієнти:
  • Яловичина 800 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Дайкон 250 г
  • Насіння кунжутне 15 г
  • Перець чорний
  • Перець червоний
  • Сіль
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Опеньки (заморожені) 350 г
  • Майонез 1 ч.л.

Яловичина з дайконом і опеньками інгредієнти Яловичину нарізати невеликими смужками, цибулю - кільцями, моркву і дайкон - соломкою.

Яловичина з дайконом і опеньками Обсмажити цибулю, моркву, дайкон на невеликому вогні 7 хвилин.

фото Яловичина з дайконом і опеньками Додати до овочів яловичину і смажити ще 7 хвилин.

Яловичина з дайконом і опеньками Яловичина Опеньки промити і з кунжутом відправити у сковороду. Поперчити і трохи посолити. Смажити, доки не випарується сік і яловичина не підрум'яниться. Додати соєвий соус і майонез, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10.

Купить яблоки, цены: печень с яблоками рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

ЗдесьМеждународная ассоциация легкой атлетики

http://recepti.biz.uaРитуальные венки

Рецепты салатов из ассорти морепродуктов http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter