Яловичина із дайконом та опеньками
591
інгредієнти:
- Яловичина 800 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Дайкон 250 г
- Насіння кунжутне 15 г
- Перець чорний
- Перець червоний
- Сіль
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Опеньки (заморожені) 350 г
- Майонез 1 ч.л.
Яловичину нарізати невеликими смужками, цибулю - кільцями, моркву і дайкон - соломкою.
Обсмажити цибулю, моркву, дайкон на невеликому вогні 7 хвилин.
Додати до овочів яловичину і смажити ще 7 хвилин.
Опеньки промити і з кунжутом відправити у сковороду. Поперчити і трохи посолити. Смажити, доки не випарується сік і яловичина не підрум'яниться. Додати соєвий соус і майонез, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10.
Купить яблоки, цены: печень с яблоками рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
ЗдесьМеждународная ассоциация легкой атлетики
http://recepti.biz.uaРитуальные венки
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі