Яловичина із чорносливом
- Часник 2 зуб.
- Суміш перців (негостра приправа для м´яса) 2 ч.л.
- Сир 80 г
- Вино червоне 3 ст.л.
- Горіхи грецькі 4 шт.
- Яловичина 600 г
- Чорнослив 6 шт.
- Сметана 3 ст.л.
Яловичу вирізку нарізати упоперек на шматки під відбивні товщиною 1-1,5 см.
Відбити із двох сторін не тонко.
Викласти відбивні на деко, посолити, приправити із верхньої сторони.
Полити кожен шматочок вином, рівномірно капаючи із ложки.
Чорнослив промити, нарізати тонко уздовж соломкою (чим тонше, тим краще).
Часник дрібно нарізати, волоський горіх нарізати дрібно (можна натерти на дрібній тертці).
Викласти нарізане зверху на м'ясо, рівномірно розподіляючи.
Полити м'ясо злегка сметаною.
Добре розподілити сметану по шматочках (особливо це стосується країв, які виходять часто підсушеними).
Притрусити сиром.
Поставити у духовку на 30 хвилин при 160 градусах.
Готовим со вкусом: салат из брокколи рецепты.
Рецепты для пекарни: рецепты салатов с омлетом. Рецепты Приготовления.
рецепты бездрожжевого теста для хлеба
Теперь рисовать на стенах можно: оладьи как в детском саду. Студия творческого развития.
recepti.biz.ua салат с ананасом и Курицей и грибами
Кулинарные рецепты: рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Индийская кухня (рецепты, факты, статьи. Индийская кухня рецепт дал.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter