Яловичина із чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
593 Яловичина із чорносливом
Фото - Яловичина із чорносливом
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Чорнослив (без кісточок) 150 г
  • Масло топлене 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Петрушка

М'ясо вимити, обсушити за допомогою серветки і нарізати кубиками. Нарізати цибулю та моркву невеликими шматочками. У глибокій сковороді на двох столових ложках топлeного масла підсмажити м'ясо до рум'яної скоринки. М’ясо викласти, на сковорідку додати масло і злегка обсмажити цибулю та моркву. До овочів додати м'ясо. Залити всe 3/4 склянки води або бульйону. Посолити, поперчити. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні годину, не допускаючи повного википання рідини. Потім додати чорнослив і тушкувати щe 30 хвилин.

Прикрасити страву свіжою петрушкою.

Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты. Рецепты с малиной.

Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов из креветок с фото. Готовим со вкусом.

Кондитерские формы - кексы кофейные.

recepti.biz Блюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Кафе национальной Украинской кухни. Карчма Украинская кухня.

Коллекция кулинарно-домашних сайтов. Названия кулинарных сайтов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter