Яловичина із чорносливом
- Яловичина 500 г
- Чорнослив (без кісточок) 150 г
- Масло топлене 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Петрушка
М'ясо вимити, обсушити за допомогою серветки і нарізати кубиками. Нарізати цибулю та моркву невеликими шматочками. У глибокій сковороді на двох столових ложках топлeного масла підсмажити м'ясо до рум'яної скоринки. М’ясо викласти, на сковорідку додати масло і злегка обсмажити цибулю та моркву. До овочів додати м'ясо. Залити всe 3/4 склянки води або бульйону. Посолити, поперчити. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні годину, не допускаючи повного википання рідини. Потім додати чорнослив і тушкувати щe 30 хвилин.
Прикрасити страву свіжою петрушкою.
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты. Рецепты с малиной.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов из креветок с фото. Готовим со вкусом.
Кондитерские формы - кексы кофейные.
recepti.biz Блюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кафе национальной Украинской кухни. Карчма Украинская кухня.
Коллекция кулинарно-домашних сайтов. Названия кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter