Яловичина із броколі по-китайськи
- Яловичина 400 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Крохмаль кукурудзяний 1 ч.л.
- Капуста цвітна
- Часник 2 зуб.
- Імбир (тертий) 2 шт.
- Олія рослинна 2 ч.л.
- Олія кунжутна 1 ч.л.
Яловичину порізати проти волокон на смужки.
Змішати вино, крохмаль і соєвий соус, влити у м'ясо і поставити маринуватися на півгодини.
Нагріти олію. Викласти тертий імбир і дрібно порізаний часник, протушкувати 30 секунд. Додати яловичину і тушкувати близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
Додати суцвіття броколі і помішуючи, тушкувати до готовності, але броколі повинна залишитися яскраво-зеленою і злегка похрусткувати (близько 5 хвилин). Наприкінці влити кунжутну олію.
Подавати зі смаженим рисом.
Рецепты в постИстория возникновения постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Черничное варенье полезные свойстваСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья
Рецепт форели от Клода Моне и Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter