Яловичина із броколі по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
750 Яловичина із броколі по-китайськи
Фото - Яловичина із броколі по-китайськи
інгредієнти:
  • Яловичина 400 г
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Вино біле сухе 2 ст.л.
  • Крохмаль кукурудзяний 1 ч.л.
  • Капуста цвітна
  • Часник 2 зуб.
  • Імбир (тертий) 2 шт.
  • Олія рослинна 2 ч.л.
  • Олія кунжутна 1 ч.л.

Яловичина з брокколі по-китайськи інгредієнти

Яловичина з брокколі по-китайськи

фото Яловичина з брокколі по-китайськи Яловичину порізати проти волокон на смужки.

Яловичина з брокколі по-китайськи Яловичина Змішати вино, крохмаль і соєвий соус, влити у м'ясо і поставити маринуватися на півгодини.

Яловичина з брокколі по-китайськи Соєвий соус Нагріти олію. Викласти тертий імбир і дрібно порізаний часник, протушкувати 30 секунд. Додати яловичину і тушкувати близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи.

Додати суцвіття броколі і помішуючи, тушкувати до готовності, але броколі повинна залишитися яскраво-зеленою і злегка похрусткувати (близько 5 хвилин). Наприкінці влити кунжутну олію.

Подавати зі смаженим рисом.

Рецепты в постИстория возникновения постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту

Черничное варенье полезные свойстваСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья

Рецепт форели от Клода Моне и Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter