Яловичина із ананасами
- Яловичина (м´якоть) 200 г
- Ананас (консервовані)
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Салат зелений
- Сік лимона 1 шт.
Яловичу вирізку тонко нарізати смужками розміром 1х3 см.
М'ясо злегка відбити.
Збити олію, соєвий соус і подрібнений часник і замаринувати м'ясо протягом 45 хвилин у холодильнику.
Консервований ананас порізати на невеликі шматочки.
Обгорнути кожен шматочок ананаса смужкою м'яса і скріпити дерев'яною шпажкою.
Помістити м'ясо з ананасом на деко, змащене олією і запекти в духовці по 5-7 хвилин з кожного боку при 250 градусах.
Подавати на листках салату, скропити лимонним соком.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рождественские рецепты выпечки. Готовим со вкусом.
recepti.biz салати рецепти з фото
Салати з курячого мясасалати з курячого мяса
www.recepti.biz.ua салат вкуснятина
Как приготовить вкусный шашлык - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
рецепт куриная грудка рулет сыр
Уход за руками и ногами дома: мясные салаты с грибами. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter