Яловичина "Хазар"

ДРУГІ СТРАВИ
634 Яловичина "Хазар"
Фото - Яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина (філе) 500 г
  • Печериці свіжі 100 г
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Кунжут (насіння) 2 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Оцет бальзамічний (яблучний) 2 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Мед 1 ст.л.
  • Імбир (порошок) 1 ч.л.
  • Перець чорний
  • Олія рослинна

Яловичина Змішати всі компоненти для маринаду: соєвий соус, бальзамічний оцет, імбир, товчений часник, перець, мед.

Яловичина Яловичину нарізати невеликими смужками.

фото Яловичина Залити маринадом. Гарно перемішати. Поставити в холод на 6-8 годин.

Яловичина Готове м'ясо обсмажити на олії до коричневого кольору, додати нарізані гриби.

Яловичина Додати перець червоний, посолити. Тушкувати до м'якості овочів.

Подати, посипавши насінням кунжуту. 

 

Вкусные рецепты - рецепти з фото.

Рецепт похудения в одной капсуле - салат святковий рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

рецепт суп гуляш

Оладьи из Рыбной Икры калорийностьПродажа и покупка. Рыбная Икра

Продукты в магазине Утконос: салат из моря продуктов. Водяные форсунки.

Кулинарные рецепты - рецепт приготовления мяса дикого кабана.

Салаты из яблок рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter