Яловичина "Хазар"
- Яловичина (філе) 500 г
- Печериці свіжі 100 г
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Кунжут (насіння) 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Оцет бальзамічний (яблучний) 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Мед 1 ст.л.
- Імбир (порошок) 1 ч.л.
- Перець чорний
- Олія рослинна
Змішати всі компоненти для маринаду: соєвий соус, бальзамічний оцет, імбир, товчений часник, перець, мед.
Яловичину нарізати невеликими смужками.
Залити маринадом. Гарно перемішати. Поставити в холод на 6-8 годин.
Готове м'ясо обсмажити на олії до коричневого кольору, додати нарізані гриби.
Додати перець червоний, посолити. Тушкувати до м'якості овочів.
Подати, посипавши насінням кунжуту.
Вкусные рецепты - рецепти з фото.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат святковий рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Оладьи из Рыбной Икры калорийностьПродажа и покупка. Рыбная Икра
Продукты в магазине Утконос: салат из моря продуктов. Водяные форсунки.
Кулинарные рецепты - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Салаты из яблок рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter