Яловичина "гляссе"
822
інгредієнти:
- Яловичина (телятина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Кава натуральна 1 скл.
- Сметана 5 ст.л.
- Молоко (вода)
- Чорнослив 100 г
М'ясо почистити від плівок і нарізати кубиками.
Цибулю нарізати півкільцями.
Моркву натерти на крупній тертці.
М'ясо посолити, все разом викласти на сковороду з олією і обсмажити.
Залити гарячою кавою, накрити кришкою і тушкувати майже до готовності.
Чорнослив нарізати.
Сметану трохи розвести молоком або водою, щоб не згорнулася.
Коли м'ясо майже готове, все додати на сковороду і тушкувати до повної готовності.
Салаты рецепты - салат с жареными грибами. Купить мицелий.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты с творогом фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі