Яловичина "Георг"

ДРУГІ СТРАВИ
668 Яловичина "Георг"
Фото - Яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Огірок (маринований) 2 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Сметана 150 г
  • Томатна паста 1 ч.л.
  • Гірчиця 0.5 ч.л.
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Яловичину порізати довгими вузькими смужками.

Цибулю, огірки, помідори нарізати дрібними кубиками.

Часник очистити, натерти ним сковороду.

Олію розігріти, обсмажити на ній м'ясо близько 5 хвилин, посипати сіллю, перцем.

М'ясо зняти зі сковороди, на жирі спасерувати цибулю до прозорості, додати огірки і помідори, перемішати.

Змішати сметану, томатну пасту, гірчицю, додати до овочів, посолити, поперчити, прогріти.

Покласти у соус м'ясо, протушкувати декілька хвилин.

www.recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе

Песочный пирог с яблоками и грушамипесочный пирог с яблоками

Гриль-барбекю: приготовление блюд на электрогриле.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter