Яловичина "Георг"
668
інгредієнти:
- Яловичина 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок (маринований) 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сметана 150 г
- Томатна паста 1 ч.л.
- Гірчиця 0.5 ч.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Яловичину порізати довгими вузькими смужками.
Цибулю, огірки, помідори нарізати дрібними кубиками.
Часник очистити, натерти ним сковороду.
Олію розігріти, обсмажити на ній м'ясо близько 5 хвилин, посипати сіллю, перцем.
М'ясо зняти зі сковороди, на жирі спасерувати цибулю до прозорості, додати огірки і помідори, перемішати.
Змішати сметану, томатну пасту, гірчицю, додати до овочів, посолити, поперчити, прогріти.
Покласти у соус м'ясо, протушкувати декілька хвилин.
www.recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Песочный пирог с яблоками и грушамипесочный пирог с яблоками
Гриль-барбекю: приготовление блюд на электрогриле.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі