Яловичина, фарширована грибами і горіхами

ДРУГІ СТРАВИ
730 Яловичина, фарширована грибами і горіхами
Фото - Яловичина, фарширована грибами і горіхами
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Гриби 200 г
  • Горіхи 2 ст.л.
  • Вино червоне 4 ст.л.
  • Бульйон м´ясний 1 л
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Часник 4 зуб.
  • Розмарин 1 шт.

Гриби нарізати скибочками, злегка обсмажити на олії, з'єднати з горіхами і розмарином, перемішати. 

М'ясо нарізати порційними шматками, відбити, посолити, поперчити. 

На середину кожного шматка покласти грибну масу. 

Згорнути м'ясо рулетиками і перев'язати шпагатом. 

Обсмажити рулетики на олії до утворення рум'яної скориночки, потім викласти на деко, змащене олією, і смажити в духовці до готовності. 

Бульйон з'єднати з вином, тертим часником, ввести борошно, пасероване на олії, і варити соус до загустіння. 

При подачі полити соусом.

Готовим со вкусом: мясные салаты рецепты. Рецепты Приготовления.

Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты на праздничный стол - рецепт торта киевский.

ЗдесьКулинарные рецепты. Программа Кулинарный блокнот

Готовим со вкусом - праздничные новогодние блюда. Как приготовить вкусный шашлык.

Приготовление плова в домашних условияхУзнай как готовить правильный плов! Понятные пошаговые рецепты с фото

recepti.biz.ua рецепты салатов из ананасов и сельдерея

Рецепты салатов морепродукты. Рецепты салата из морепродуктов.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат гурман рецепт фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter