Яловичина, фарширована грибами і горіхами
- Яловичина 1 кг
- Гриби 200 г
- Горіхи 2 ст.л.
- Вино червоне 4 ст.л.
- Бульйон м´ясний 1 л
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Розмарин 1 шт.
Гриби нарізати скибочками, злегка обсмажити на олії, з'єднати з горіхами і розмарином, перемішати.
М'ясо нарізати порційними шматками, відбити, посолити, поперчити.
На середину кожного шматка покласти грибну масу.
Згорнути м'ясо рулетиками і перев'язати шпагатом.
Обсмажити рулетики на олії до утворення рум'яної скориночки, потім викласти на деко, змащене олією, і смажити в духовці до готовності.
Бульйон з'єднати з вином, тертим часником, ввести борошно, пасероване на олії, і варити соус до загустіння.
При подачі полити соусом.
Готовим со вкусом: мясные салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта киевский.
ЗдесьКулинарные рецепты. Программа Кулинарный блокнот
Готовим со вкусом - праздничные новогодние блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Приготовление плова в домашних условияхУзнай как готовить правильный плов! Понятные пошаговые рецепты с фото
recepti.biz.ua рецепты салатов из ананасов и сельдерея
Рецепты салатов морепродукты. Рецепты салата из морепродуктов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат гурман рецепт фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter