Яловичина дуже гостра

ДРУГІ СТРАВИ
653 Яловичина дуже гостра
Фото - Яловичина дуже гостра
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Перець солодкий зелений 1 шт.
  • Перець червоний пекучий 1 шт.
  • Сіль

Яловичину нарізаємо дуже тонкими смужками, обсмажуємо на сковороді на олії, перед закінченням смаження додаємо зелeний перець, також нарізаний довгими смужками, солимо. Викладаємо на тарілку. На цій же сковороді обсмажуємо червоний гіркий перець, нарізаний довгими смужками, смажимо без кришки. Перець повинен бути ніби підсушений. Викладаємо перець зверху яловичини.

Невероятно вкусные рецепты блюд: вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Рецепты приготовления Холодных закусокПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Рецепты едим дома с юлией высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter