Яловичина "Діана"
- Яловичина (філе) 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор (у власному соку + сік) 300 г
- Бульйон (м´ясний яловичий) 200 мл
- Соус (вустерширський) 2 ст.л.
- Вершки (10%) 100 мл
- Коньяк 0.5 ст.л.
- Петрушка
- Сіль
- Олія оливкова 1 ст.л.
М'ясо нарізати на невеликі шматочки (приблизно 2х3 см). Обсмажити на розігрітій сковороді (з товстим дном) із оливковою олією до золотавої скоринки.
Додати дрібно нарізану цибулю і часник. Смажити, помішуючи, ще 5-7 хвилин.
Додати порубані очищені помідори у власному соку разом із соком, вустерширським соусом і м'ясним бульйоном. Накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і готувати 1,5-2 години, до м'якості м'яса.
Влити коньяк, дати випаруватися.
З'єднати м'ясо із вершками, перемішати і готувати ще 5-7 хвилин, до потрібної консистенції соусу.
Готову страву посолити, перед подачею посипати дрібно нарізаною зеленню.
Подавати із локшиною або рисом.
Семена почтой, в том числе редкие - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.
Торты без выпечки с творогом и бананамиВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter