Яловичина "Діана"

ДРУГІ СТРАВИ
609 Яловичина "Діана"
Фото - Яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина (філе) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор (у власному соку + сік) 300 г
  • Бульйон (м´ясний яловичий) 200 мл
  • Соус (вустерширський) 2 ст.л.
  • Вершки (10%) 100 мл
  • Коньяк 0.5 ст.л.
  • Петрушка
  • Сіль
  • Олія оливкова 1 ст.л.

Beef Diane-яловичина М'ясо нарізати на невеликі шматочки (приблизно 2х3 см). Обсмажити на розігрітій сковороді (з товстим дном) із оливковою олією до золотавої скоринки.

Beef Diane-яловичина Додати дрібно нарізану цибулю і часник. Смажити, помішуючи, ще 5-7 хвилин.

фото Beef Diane-яловичина Додати порубані очищені помідори у власному соку разом із соком, вустерширським соусом і м'ясним бульйоном. Накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і готувати 1,5-2 години, до м'якості м'яса.

Beef Diane-яловичина Влити коньяк, дати випаруватися.

З'єднати м'ясо із вершками, перемішати і готувати ще 5-7 хвилин, до потрібної консистенції соусу.

Beef Diane-яловичина Готову страву посолити, перед подачею посипати дрібно нарізаною зеленню.

Подавати із локшиною або рисом. 

 

 

 

ржаная закваска рецепт

Семена почтой, в том числе редкие - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.

Торты без выпечки с творогом и бананамиВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter