Яловичина "Баварія"
- Яловичина (м´якоть) 600 г
- Морква 1 шт.
- Селера (корінь) 1 шт.
- Стручкова квасоля (броколі) 100 г
- Хліб житній 200 г
- Пиво темне 1 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Гірчиця столова 1 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Зелень
Яловичину нарізати порційними шматками товщиною 1 см.
М'ясо злегка відбити, посолити і обсмажити на розпеченій сковороді на маслі по 3 хвилини з кожного боку.
Моркву і селеру вимити, очистити, нарізати тонкими пелюстками.
Спасерувати на вершковому маслі. Квасолю нарізати шматками довжиною 2 см, довести до готовності з додаванням невеликої кількості підсоленої води, яка не повинна покривати повністю, протягом 10 хвилин, відкинути на дуршлак і відразу ж облити холодною водою.
Житній хліб нарізати скибочками приблизно такого ж розміру, як і шматки м'яса. Підсушити у тостері або обсмажити на сковороді з додаванням вершкового масла. Готові тости (грінки) намазати гірчицею з одного боку.
У глибоку сковороду, змащену олією, укласти шарами яловичину, селеру, моркву, квасолю (броколі). Посолити, поперчити, додати лавровий лист.
Страву зверху залити темним пивом, поставити на вогонь, дати закипіти і довести до готовності. Час приготування залежить від м'яса. Якщо це вирізка, то страва буде готова через 30 хвилин, якщо м'якоть, то 60 хвилин.
При подачі яловичину разом з овочами викласти на тости (грінки) і прикрасити зеленню.
Лазанья рецепт высоцкаяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом: рецепт пампушек с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina: паска рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter