Яловичина "Баварія"

ДРУГІ СТРАВИ
614 Яловичина "Баварія"
Фото - Яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина (м´якоть) 600 г
  • Морква 1 шт.
  • Селера (корінь) 1 шт.
  • Стручкова квасоля (броколі) 100 г
  • Хліб житній 200 г
  • Пиво темне 1 скл.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Гірчиця столова 1 ст.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Зелень

Яловичина Яловичину нарізати порційними шматками товщиною 1 см.

Яловичина М'ясо злегка відбити, посолити і обсмажити на розпеченій сковороді на маслі по 3 хвилини з кожного боку.

фото Яловичина Моркву і селеру вимити, очистити, нарізати тонкими пелюстками.

Яловичина Спасерувати на вершковому маслі. Квасолю нарізати шматками довжиною 2 см, довести до готовності з додаванням невеликої кількості підсоленої води, яка не повинна покривати повністю, протягом 10 хвилин, відкинути на дуршлак і відразу ж облити холодною водою.

Яловичина Житній хліб нарізати скибочками приблизно такого ж розміру, як і шматки м'яса. Підсушити у тостері або обсмажити на сковороді з додаванням вершкового масла. Готові тости (грінки) намазати гірчицею з одного боку.

Яловичина У глибоку сковороду, змащену олією, укласти шарами яловичину, селеру, моркву, квасолю (броколі). Посолити, поперчити, додати лавровий лист.

Яловичина Страву зверху залити темним пивом, поставити на вогонь, дати закипіти і довести до готовності. Час приготування залежить від м'яса. Якщо це вирізка, то страва буде готова через 30 хвилин, якщо м'якоть, то 60 хвилин.

Яловичина

При подачі яловичину разом з овочами викласти на тости (грінки) і прикрасити зеленню.

 

Лазанья рецепт высоцкаяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом: рецепт пампушек с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты от Tramontina: паска рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter