Яловичина "Аляска"
619
інгредієнти:
- Яловичина 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кетчуп
- Майонез
- Часник 2 зуб.
- Петрушка
- Кріп
- Масло вершкове 50 г
- Борошно 2 ст.л.
Яловичину нарізати смужками.
Потім соломкою.
Цибулину нарізати чвертькільцями, додати томат і майонез.
Помити і обов'язково висушити зелень - кріп, кінзу, петрушку, подрібнити.
Додати у м'ясо.
Порубати часник.
Перемішати, посолити, залишити в теплі.
Масло розтопити.
Додати борошно, швидко розмішати.
Розвести водою до сметаноподібного стану.
М'ясо швидко обсмажити на дуже гарячій сковорідці, додати борошняний соус, довести до готовності. Можна трохи підсолити.
Каллории куриная отбивная. Отбивная куриная с грибами запеченая.
Салат из омлета и колбасы кукуруза и фасольМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарный поединок сайт. Кулинарные рецепты сайт xoрошая.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі