Яловичина
- Яловичина
- Капуста
- Морква
- Буряк
- Соєвий соус
- Олія соняшникова
- Сіль
- Перець чорний
- Залень
Фіолетову яловичину жорстко побити, поперчити і відкласти у сторону.
Крупно нарізати капусту та моркву.
Додати до них кам'яну сіль і соняшникову олію із запахом. Перемішати.
Розпекти олію на сковороді і додати шматочки м'яса. Обсмажити по 3-4 хвилини на кожній стороні. Натерти часник, додати до нього соєвий і оцет 50/50.
Коли м'ясо стане рум'яним і готовим до споживання, вийняти на тарілки і рясно змастити зверху отриманою сумішшю.
Сервірувати з використанням зелені і буряка.
Сделай Крем для торта - торты без выпечки рецепты.
Кулинарные рецепты - рецепт кекс столичный. Кексы в магазине Rozetka.
Оригинальные Кремы - украшения для торта из крема. Украшение тортов.
Рецепты Приготовления: ореховая паста рецепт. Арахисовая паста низкая цена.
Украинская кухня книга всдоцяк купитьИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Простые рецепты вкусных салатов - мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter