Яловичі "їжачки"
620
інгредієнти:
- Яловичина 600 г
- Рис 2 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія
- Кмин (сухий)
- Перець чорний (мелений)
Яловиче м'ясо двічі прокрутити через м'ясорубку разом із цибулею і сухою зеленню.
Рис промити у кількох водах і замочити у підсоленій воді на кілька годин, потім відцідити. Все змішати і ретельно вимісити до стану відлипання від руки. Сформувати із маси невеликі кульки і обсмажити на олії до утворення скоринки. Подавати із відвареним рисом, зеленню і овочами.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Купить бытовую химию оптом.
Рецепт маргариты пиццыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі