Яловичі рулетики по-чеськи
- Цибуля 2 шт.
- Сало свиняче (бекон) 100 г
- Жир свинячий 4 ст.л.
- Огірок солоний 2 шт.
- Борошно пшеничне 30 г
- Вино червоне сухе 3 ст.л.
- Бульйон яловичий 400 мл
- Яловичина 720 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Гірчиця гостра 2 ст.л.
М'ясо (4 шматочки) відбити, сало й огірки порізати на довгі тонкі смужки.
Цибулю дрібно порізати і смажити 2 хвилини на 1 ст. ложці жиру.
М'ясо намазати гірчицею, покласти на нього обсмажену цибулю.
Вгору по черзі викласти смужки сала і огірків.
Згорнути рулетик, сколоти зубочисткою.
Обсмажити на сковороді у залишках жиру. Посолити, поперчити. Залити гарячим яловичим бульйоном. Тушкувати на повільному вогні близько години-півтори.
Рулетики вийняти, вийняти із них зубочистки. У бульйон влити розведене у вині борошно. Покласти рулетики і тушкувати ще хвилин 15.
Подавати із картопляним пюре.
ЗдесьСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет. Рецепты любимых блюд
Кулинарные рецепты на сайте. Кулинарные сайты бюргера.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт приготовления пиццы картинками. Пицца в картинках.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пляцков с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты Приготовления: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепт греческого салата.
www.recepti.biz.ua рецепт маковый торт
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter