Яловичі ребра тушковані з овочами
- Ребра яловичі 4 шт.
- Часник 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Перець зелений 1 шт.
- Кунжут 0.5 ч.л.
- Олія кунжутна 0.5 ст.л.
- Сіль
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Мірін 2.5 ст.л.
- Цукор-пісок 3.5 ч.л.
- Перець чорний 0.5 ч.л.
- Перець червоний гіркий 0.5 ч.л.
Ребра ретельно миємо, видаляємо всі жили і плівки. М'ясо на ребрі ріжемо навпіл до кістки, потім ці половинки ріжемо уздовж ребра, так щоб м'ясо трималося на ньому. Робимо надрізи з інтервалом 0,7-1 см. Це необхідно для того, щоб м'ясо добре замаринувалося і було зручно їсти.
Готуємо маринад (соєвий соус, мірін, цукор-пісок, перець чорний, перець червоний гіркий) і залишаємо наші ребра в ньому на 3-4 години.
Після того як ребра замаринуються, беремо каструлю (обсягом приблизно 2,5-3 літра). Наливаємо 1 ст. л. олії і обсмажуємо ребра до тих пір, доки м'ясо не втратить свій кривавий колір. Після того як ребра обсмажаться, додаємо залишки маринаду і трохи води, накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися хвилин тридцять на слабкому вогні (або доки м'ясо не стане м'яким).
Доки готується м'ясо, підготуємо овочі. Моркву наріжемо кружечками завтовшки 0,5 см. Цибулю нарізаємо довжиною 2,5 см. Часник наріжемо навпіл.
Коли м'ясо стане м'яким, у нього додаємо овочі і 1/2 ст. л. кунжутної олії. Через 10 хвилин страва буде готова (готовність визначаємо за морквою).
Ребра викладаємо на тарілку і прикрашаємо дрібно порізаною зеленою цибулею (або іншою зеленню), кунжутним насінням.
Рецепты пирогов и пирожков: пирог в разъемной форме. Кухонные Принадлежности.
Салаты из брокколиПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Рецепты для мультиварки, вкусно - скумбрия в маринаде рецепт.
Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи www.recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык: торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Блюда американской кухни - рецепты. Ресторан американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter