Яловичі реберця
- Ребро яловиче 1 кг
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Лимон 1 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія оливкова 4 ст.л.
Подрібнити і змішати із м'ясом всю зелень, посолити, поперчити, додати соєвий соус, оливкову олію.
Додати сік лимона.
Гарно руками перемішати, намагаючись як би втерти у м'ясо отриману суміш. Перемішувати, доки зелень не дасть сік. Закрити плівкою (або накрити кришкою) і поставити у холодильник на добу.
Смажити на грилі на середньому рівні потужності (на максимальній відстані від гриля), 20 хвилин, потім перевернути і готувати ще 20 хвилин.
Подавати із зеленню та овочами.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт вкусной домашней колбасы. Купить колбасу, цены.
Настоящий суп харчо с фото - салати з крабовими паличками рецепти.
Кулинарные рецепты от Tramontina - плов рецепт приготовления. Рецепты приготовления блюд.
recepti.biz Сеть ресторанов японской кухни. О суши и блюдах японской кухни
Рецепты на праздничный стол - новогодние рецепты закусок. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Американская кухня фотоАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter