Яловичі реберця
- Ребра яловичі 200 г
- Телятина 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Петрушкa
- Лимон
- Сіль 3 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Суміш перців (горошком: білий, червоний, чорний, зелений) 6 шт.
- Соус томатний (помідори) 1 ст.л.
- Лавровий лист 1 шт.
Обсмажити реберця і телятину на сковороді на великому вогні до золотистого кольору, посолити трохи для соку. Потім налити кип'яченої води і залишити тушкуватися на 15-20 хв. Можна перекласти м'ясо в каструльку і тушкувати на маленькому вогні.
Соус до м'яса: цибулю нарізати як на засмажку і підсмажити на пательні (там, де спочатку смажилося м'ясо) до золотистої скоринки, потім натерти моркву на крупну тертку і додати до цибулі.
Тепер додати нарізаний соломкою болгарський перець і ще через хвилинку - дрібно порізану зелень і чайну ложку гірчиці.
Трохи протушкувати, додати ложку томату, цукор, сіль і розбавити бульйоном, в якому тушкувалися реберця. Ще хвилинку протушкувати.
Потім залити соусом реберця із м’ясом, додати лимон (розрізати 3 часточки на сегменти), перець горошком і лавровий листок. Все тушкувати ще хвилин 20.
Можна подавати до картоплі, рису, гречки.
Кулинарные рецепты: рецепт фасолевого торта. Осетинские пироги на заказ.
Картинки фк Спартака тут
Пицца хат рецепт маргарита http://recepti.biz.ua
Новогодние салаты рецепты с фото http://recepti.biz.ua
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке тут
Праздничные блюда рецепт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter