Яловичі реберця

ДРУГІ СТРАВИ
710 Яловичі реберця
Фото - Яловичі реберця
інгредієнти:
  • Ребра яловичі 200 г
  • Телятина 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Петрушкa
  • Лимон
  • Сіль 3 ч.л.
  • Цукор 2 ч.л.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Суміш перців (горошком: білий, червоний, чорний, зелений) 6 шт.
  • Соус томатний (помідори) 1 ст.л.
  • Лавровий лист 1 шт.

Яловичі реберця Обсмажити реберця і телятину на сковороді на великому вогні до золотистого кольору, посолити трохи для соку. Потім налити кип'яченої води і залишити тушкуватися на 15-20 хв. Можна перекласти м'ясо в каструльку і тушкувати на маленькому вогні.

Яловичі реберця Соус до м'яса: цибулю нарізати як на засмажку і підсмажити на пательні (там, де спочатку смажилося м'ясо) до золотистої скоринки, потім натерти моркву на крупну тертку і додати до цибулі.

фото Яловичі реберця Тепер додати нарізаний соломкою болгарський перець і ще через хвилинку - дрібно порізану зелень і чайну ложку гірчиці.

Яловичі реберця Трохи протушкувати, додати ложку томату, цукор, сіль і розбавити бульйоном, в якому тушкувалися реберця. Ще хвилинку протушкувати.

Яловичі реберця Потім залити соусом реберця із м’ясом, додати лимон (розрізати 3 часточки на сегменти), перець горошком і лавровий листок. Все тушкувати ще хвилин 20.

Яловичі реберця Можна подавати до картоплі, рису, гречки.

Кулинарные рецепты: рецепт фасолевого торта. Осетинские пироги на заказ.

Картинки фк Спартака тут

Пицца хат рецепт маргарита http://recepti.biz.ua

Новогодние салаты рецепты с фото http://recepti.biz.ua

Рецепты блюд для приготовления в микроволновке тут

Праздничные блюда рецепт recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter