Яловичі пальчики з грибами

ДРУГІ СТРАВИ
648 Яловичі пальчики з грибами
Фото - Яловичі пальчики з грибами
інгредієнти:
  • Яловичина 300 г
  • Печериці свіжі 400 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 0.5 шт.
  • Сіль
  • Базилік сушений
  • Майоран сушений
  • Коріандр мелений
  • Перець духмяний (горошок)
  • Борошно 1 ст.л.
  • Олія рослинна

Яловичину нарізати шматочками упоперек волокон. Відбити, посолити, посипати травами (базилік, майоран, коріандр). Печериці обсмажити, окремо обсмажити цибулю та моркву (попередньо натерту на тертці), додати до грибів, посолити. Відкласти 2-3 ст. ложки грибної начинки для соусу. На кожну відбивну покласти начинку, згорнути рулетиком, сколоти зубочисткою. Обсмажити на олії. Скласти у каструльку, залити водою, дати закипіти. Потім посолити, додати гриби, перець запашний. Борошно розвести холодною водою і додати до м'яса. Тушкувати на повільному вогні хвилин 40. Перед подачею видалити зубочистки. 

 

Кексы и маффины рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

индийская кухня рецепты

Эспрессо объемэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter