Яловичі пальчики з грибами
648
інгредієнти:
- Яловичина 300 г
- Печериці свіжі 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Сіль
- Базилік сушений
- Майоран сушений
- Коріандр мелений
- Перець духмяний (горошок)
- Борошно 1 ст.л.
- Олія рослинна
Яловичину нарізати шматочками упоперек волокон. Відбити, посолити, посипати травами (базилік, майоран, коріандр). Печериці обсмажити, окремо обсмажити цибулю та моркву (попередньо натерту на тертці), додати до грибів, посолити. Відкласти 2-3 ст. ложки грибної начинки для соусу. На кожну відбивну покласти начинку, згорнути рулетиком, сколоти зубочисткою. Обсмажити на олії. Скласти у каструльку, залити водою, дати закипіти. Потім посолити, додати гриби, перець запашний. Борошно розвести холодною водою і додати до м'яса. Тушкувати на повільному вогні хвилин 40. Перед подачею видалити зубочистки.
Кексы и маффины рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Эспрессо объемэспрессо
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі