Яловичі кубики з болгарським перцем, спаржею, з пудингом із гречки і соусом із білих грибів
- Яловичина (вирізка) 200 г
- Перець болгарський 50 г
- Спаржа (зелена) 50 г
- Гриби (лісові, білі) 60 г
- Вершки (33%) 100 мл
- Вино біле сухе 30 мл
- Коньяк 30 мл
- Крупа гречана 30 г
- Пармезан 10 г
- Сухарі панірувальні 10 г
- Олія оливкова 50 мл
- Цибуля зелена (сібулет) 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цибуля шалот
Яловичину обробити, нарізати на кубики, смажити на оливковій олії з усіх боків, додати кружечки з болгарського перцю і нарізану на сегменти спаржу, злегка обсмажити і погасити коньяком, випарити. Посолити, поперчити.
Білі гриби обсмажити на оливковій олії до готовності з цибулею шалот, погасити білим вином. Випарити, додати вершки, проварити 4-5 хвилин, посолити, поперчити, збити блендером.
Відварити гречку, перемішати з тертим сиром пармезан. Покласти у креманку, пересипану паніруванням, запікати 8-10 хвилин у духовці при 180 градусах.
На тарілку викласти м'ясо з овочами, поруч покласти пудинг із гречки і налити соус на тарілку «краплями», прикрасити цибулею сібулет.
Салаты с буряком фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Куриные отбивные www.recepti.biz.ua
Рецепты вкусных простых салатов. Рецепт вкусные салаты.
Рецепты потрясающих салатов: рецепты салаты. Рецепты Приготовления.
Хороший урожай: салат с свежими шампиньонами. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter