Яловичі кубики з болгарським перцем, спаржею, з пудингом із гречки і соусом із білих грибів

ДРУГІ СТРАВИ
704 Яловичі кубики з болгарським перцем, спаржею, з пудингом із гречки і соусом із білих грибів
Фото - Яловичі кубики з болгарським перцем, спаржею, з пудингом із гречки і соусом із білих грибів
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка) 200 г
  • Перець болгарський 50 г
  • Спаржа (зелена) 50 г
  • Гриби (лісові, білі) 60 г
  • Вершки (33%) 100 мл
  • Вино біле сухе 30 мл
  • Коньяк 30 мл
  • Крупа гречана 30 г
  • Пармезан 10 г
  • Сухарі панірувальні 10 г
  • Олія оливкова 50 мл
  • Цибуля зелена (сібулет) 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Цибуля шалот

Яловичину обробити, нарізати на кубики, смажити на оливковій олії з усіх боків, додати кружечки з болгарського перцю і нарізану на сегменти спаржу, злегка обсмажити і погасити коньяком, випарити. Посолити, поперчити.

Білі гриби обсмажити на оливковій олії до готовності з цибулею шалот, погасити білим вином. Випарити, додати вершки, проварити 4-5 хвилин, посолити, поперчити, збити блендером.

Відварити гречку, перемішати з тертим сиром пармезан. Покласти у креманку, пересипану паніруванням, запікати 8-10 хвилин у духовці при 180 градусах.

На тарілку викласти м'ясо з овочами, поруч покласти пудинг із гречки і налити соус на тарілку «краплями», прикрасити цибулею сібулет.

Салаты с буряком фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

салат с креветками и омлетом

салат парижский

Куриные отбивные www.recepti.biz.ua

Рецепты вкусных простых салатов. Рецепт вкусные салаты.

Рецепты потрясающих салатов: рецепты салаты. Рецепты Приготовления.

Хороший урожай: салат с свежими шампиньонами. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter