Яловича печінка на пару
- Печінка яловича 1.2 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль 1.5 ч.л.
Печінку очистити від плівок, нарізати на шматки, як на гуляш, залити молоком і залишити при кімнатній температурі на 2 години. Потім покласти шматочки печінки у пароварку (у чашу для рису), посолити, зверху викласти натерту моркву і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, посолити овочі. Включити пароварку на 35 хвилин. Перемішати, залишити на кілька хвилин у вимкненій пароварці.
Рецепти святкових закусокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: салаты с яблоками рецепты. Готовим со вкусом.
Доставка готовой еды на неделю - рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов на англ. языке. Рецепты салат язык.
Легкие рецепты блюд. Блюда из легкого рецепты.
recepti.biz.ua салат из морепродуктов рецепт
Праздничные первые блюда на день рожденияПраздничная компания
Торт медовик это. Рецепты. торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter