Яловича печінка із соусом "По-панськи"

ДРУГІ СТРАВИ
685 Яловича печінка із соусом "По-панськи"
Фото - Яловича печінка із соусом
інгредієнти:
  • Печінка яловича 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор (томатне пюре) 1 шт.
  • Сметана 200 г
  • Бульйон (м´ясний або овочевий) 300 мл
  • Борошно 3 ст.л.
  • Масло вершкове 60 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Яловича печінка з соусом

Яловича печінка з соусом На сухій сковороді підсушити борошно без зміни кольору.

фото Яловича печінка з соусом На розтопленому вершковому маслі злегка (без зміни кольору) спасерувати ріпчасту цибулю, нарізану чвертькільцями.

Яловича печінка з соусом Розвести борошно у бульйоні, ретельно розбиваючи грудочки.

Яловича печінка з соусом Додати у бульйон сметану, посолити і поперчити. Отриманий соус довести до кипіння.

Яловича печінка з соусом Додати до соусу обсмажену цибулю і кип'ятити все разом протягом 5-7 хвилин на помірному вогні при постійному помішуванні.

Яловича печінка з соусом Промити печінку і очистити від плівок. Нарізати невеликими брусочками, посолити і поперчити.

Яловича печінка з соусом Обсмажити печінку на вершковому маслі до рум'яної скоринки, додати перетерту м'якоть томата і обсмажити все разом 1 хвилину.

Яловича печінка з соусом Додати сметанний соус.

Яловича печінка з соусом Помішуючи, готувати на середньому вогні при невеликому кипінні близько 5 хвилин.

Яловича печінка з соусом Подавати у гарячому вигляді.

Салат з селериМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт салата языка тут

Рецепт шоколадного кекса на сметанеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Настоящий суп харчо с фото - рецепт приготовления мяса дикого кабана.