Яловича печінка із соусом "По-панськи"
- Печінка яловича 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор (томатне пюре) 1 шт.
- Сметана 200 г
- Бульйон (м´ясний або овочевий) 300 мл
- Борошно 3 ст.л.
- Масло вершкове 60 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
На сухій сковороді підсушити борошно без зміни кольору.
На розтопленому вершковому маслі злегка (без зміни кольору) спасерувати ріпчасту цибулю, нарізану чвертькільцями.
Розвести борошно у бульйоні, ретельно розбиваючи грудочки.
Додати у бульйон сметану, посолити і поперчити. Отриманий соус довести до кипіння.
Додати до соусу обсмажену цибулю і кип'ятити все разом протягом 5-7 хвилин на помірному вогні при постійному помішуванні.
Промити печінку і очистити від плівок. Нарізати невеликими брусочками, посолити і поперчити.
Обсмажити печінку на вершковому маслі до рум'яної скоринки, додати перетерту м'якоть томата і обсмажити все разом 1 хвилину.
Додати сметанний соус.
Помішуючи, готувати на середньому вогні при невеликому кипінні близько 5 хвилин.
Подавати у гарячому вигляді.
Салат з селериМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт салата языка тут
Рецепт шоколадного кекса на сметанеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Настоящий суп харчо с фото - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter