Ялинове м'ясо
- Яловичина (філе) 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез 100 г
- Хвоя
М'ясо промити і відкласти у сторону. Часник розрізати уздовж соломкою.
У м'ясі ножем зробимо проколи і нашпигувати часником.
М'ясо посолити і гарно поперчити.
Цибулю нарізати кільцями.
Фольгу скласти у декілька шарів, щоб була міцніше, у середину викласти кільця цибулі, розміром трохи більше, ніж м'ясо.
М'ясо рясно обмазати майонезом і викласти на цибулю.
Залишеною цибулею обкласти м'ясо.
Гілочки ялинки (6 шт.) обшпарити окропом.
Обкласти гілочками м'ясо по колу, загорнути фольгу і відправити у духовку, при середньому вогні на 1 годину 20 хвилин.
Вы кондитер из Петербурга - как испечь грильяжный торт. Купить кондитерку.
Холодные закуски для банкета: холодные закуски с красной икрой. Искусственная Икра.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничный салат на новый год. Мультиварки для выпечки.
Домашний майонез здесь
Вкусные Рецепты В Мультиварке - мимоза салат. Вкуснейший салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter