Якіторі

ДРУГІ СТРАВИ
621 Якіторі
Фото - Якіторі
інгредієнти:
  • Субпродукти (курячі: серце, шлунок) 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Соєвий соус 9 ст.л.
  • Цукор-пісок 4 ч.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Сметана 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Лимон 1 шт.

Якіторі (з курячих потрошки) інгредієнти Курячі серце і шлунки укласти у каструльку.

Якіторі (з курячих потрошки) Додати 8 ст. л. соєвого соусу, 4 ч. л. цукру, дрібку чорного меленого перцю, сік 1 лимона.

Залишити маринуватися, як мінімум на 1 годину.

фото Якіторі (з курячих потрошки) Субпродукти разом із маринадом викласти на розігріту сковорідку і тушкувати на повільному вогні під закритою кришкою до повного випаровування рідини.

Якіторі (з курячих потрошки) Субпродукти Потім додати по 1 ст. ложці томатної пасти і сметани + 1 ст. л. соєвого соусу.

Якіторі (з курячих потрошки) Цибуля ріпчаста Перемішати і тушкувати хвилин 15.

Якіторі (з курячих потрошки) Соєвий соус

Якіторі (з курячих потрошки) Цукор-пісок

Шоколадны пудинг. Рецепт шоколадного пудинга на английском языке.

recepti.biz.uaначинки на пиццу

Кулинарные рецепты: рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты с творогом фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

ТутКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter