Якіторі
- Субпродукти (курячі: серце, шлунок) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус 9 ст.л.
- Цукор-пісок 4 ч.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Лимон 1 шт.
Курячі серце і шлунки укласти у каструльку.
Додати 8 ст. л. соєвого соусу, 4 ч. л. цукру, дрібку чорного меленого перцю, сік 1 лимона.
Залишити маринуватися, як мінімум на 1 годину.
Субпродукти разом із маринадом викласти на розігріту сковорідку і тушкувати на повільному вогні під закритою кришкою до повного випаровування рідини.
Потім додати по 1 ст. ложці томатної пасти і сметани + 1 ст. л. соєвого соусу.
Перемішати і тушкувати хвилин 15.
Шоколадны пудинг. Рецепт шоколадного пудинга на английском языке.
recepti.biz.uaначинки на пиццу
Кулинарные рецепты: рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с творогом фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ТутКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter