"Яки-торі"
- Філе курки 0.5 кг
- Вода 0.5 л
- Соєвий соус 0.2 л
- Імбир (мелений)
- Часник 2 зуб.
- Цукор-пісок 300 г
- Мед 150 г
- Сіль
- Перець
- Вино біле
- Приправа (для курки)
М'ясо нарізати на невеликі шматочки, так щоб на 1 шпажку поміщалося 2 шматочки. Нанизати на шпажки, замаринувати і залишити на півгодини, можна більше.
Соус: у сковорідку налити воду, соєвий соус, додати мед, цукор, імбир, часник і поставити на вогонь, щоб закипів.
Обсмажити м'ясо до напівготовності і укинути у киплячий соус до повної готовності.
Подавати на шпажках без соусу. На гарнір пюре і салат із капустою та зеленим горошком, заправлений лимонним соком.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Простые рецепты блюд.
Печеня по домашньому технологчна картапеченя по домашньому
Осетинские пироги на заказ: салат з ананасами та куркою. Поилки для домашней птицы.
Салат с жареными грибами и морковьюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua кулинария французская кухня рецепт приготовления кэш
Рецепт приготовления плов по узбекски http://recepti.biz.ua
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Купить капусту, цены - кулинария пирог с капустой. Рецепты с малиной.
Лучший рецепт торта наполеон. Торт наполеон рецепт приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter