Яйця по-шотландськи

ДРУГІ СТРАВИ
712 Яйця по-шотландськи
Фото - Яйця по-шотландськи
інгредієнти:
  • Яйце 7 шт.
  • Капуста савойська 1 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Фарш 500 г
  • Сухарі панірувальні 11 ст.л.
  • Масло вершкове 5 ст.л.
  • Жир (олія) 0.5 кг
  • Борошно 3 ст.л.
  • Вершки 100 г
  • Сіль
  • Перець білий
  • Петрушка

Яйця по шотландськи інгредієнти 6 яєць відварити, почистити. Капусту помити і порізати смужками. 1 цибулину почистити і натерти на тертці. Фарш змішати із 3 ст. л. панірувальних сухарів і 1 яйцем. Посолити, поперчити.

1-2 ст. л. олії розігріти на сковороді, додати капусту і 100 мл води. Посолити, поперчити. Закрити кришкою і тушкувати 15 хв.

Яйця загорнути у фарш. Обваляти яйця у 7-8 ст. л. панірувальних сухарів. Потім підігріти олію до 175 градусів у фритюрниці і обсмажити порціями протягом 8 хв.

1 цибулину почистити, порізати. У сковороду додати 3 ст. л. олії і 3 ст. л. борошна й обсмажити до світло-коричневого кольору, потім додати 300 мл води і 100 г вершків. Посолити, поперчити і залишити на 5 хв.

Прикрасити петрушкою.

 

Залы для мероприятий до 1000 чел - лучшие блюда для фуршета. Повар на банкет. Заказывай.

Спартак картинки на Рабочий стол 2016Новости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака

www.recepti.biz.ua Домашняя кухня - кулинария, кулинарные рецепты с фотографиями блюд

Миксер Redmond - Миксер RHM-2101: домашний майонез миксером видео. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter