Яйця по-шотландськи
- Яйце 7 шт.
- Капуста савойська 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Фарш 500 г
- Сухарі панірувальні 11 ст.л.
- Масло вершкове 5 ст.л.
- Жир (олія) 0.5 кг
- Борошно 3 ст.л.
- Вершки 100 г
- Сіль
- Перець білий
- Петрушка
6 яєць відварити, почистити. Капусту помити і порізати смужками. 1 цибулину почистити і натерти на тертці. Фарш змішати із 3 ст. л. панірувальних сухарів і 1 яйцем. Посолити, поперчити.
1-2 ст. л. олії розігріти на сковороді, додати капусту і 100 мл води. Посолити, поперчити. Закрити кришкою і тушкувати 15 хв.
Яйця загорнути у фарш. Обваляти яйця у 7-8 ст. л. панірувальних сухарів. Потім підігріти олію до 175 градусів у фритюрниці і обсмажити порціями протягом 8 хв.
1 цибулину почистити, порізати. У сковороду додати 3 ст. л. олії і 3 ст. л. борошна й обсмажити до світло-коричневого кольору, потім додати 300 мл води і 100 г вершків. Посолити, поперчити і залишити на 5 хв.
Прикрасити петрушкою.
Залы для мероприятий до 1000 чел - лучшие блюда для фуршета. Повар на банкет. Заказывай.
Спартак картинки на Рабочий стол 2016Новости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
www.recepti.biz.ua Домашняя кухня - кулинария, кулинарные рецепты с фотографиями блюд
Миксер Redmond - Миксер RHM-2101: домашний майонез миксером видео. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter