Яйця фаршировані грибами
- Гриби (печериці) 300 г
- Яйце (варене) 4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Сметана 3 ч.л.
- Горіх мускатний (мелений)
- Сіль
Гриби обсмажити з цибулею.
Яйця відварити круто. Розрізати уздовж навпіл і вийняти жовток. Гриби з цибулею і жовтками перемолоти в блендері, додати сметану (або майонез), сіль, щіпку меленого мускатного горіха (можна і без нього). Виходить дуже смачна паста, цілком застосовна в інших стравах.
За допомогою кондитерського шприца видавити пасту в половинки яєць. Прикрасити за смаком.
Готовим со вкусом: мясные салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Мультиварка Philips - рецепт пончиков творожных.
Салаты рецепты - мясные салаты с ананасом. Как приготовить вкусный шашлык.
Купить апельсины, цены: салаты с апельсинами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Украинская кухня меню в кафе КиеваВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Невероятно вкусные рецепты блюд: чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter