Яхнія попівська із яловичини

ДРУГІ СТРАВИ
609 Яхнія попівська із яловичини
Фото - Яхнія попівська із яловичини
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Смалець (свинячий, олія) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Томатна паста 25 г
  • Борошно 1 ст.л.
  • Цибуля шалот 1 кг
  • Помідор 250 г
  • Часник 5 зуб.
  • Вино червоне сухе 100 г
  • Перець чорний
  • Лавровий лист
  • Петрушка
  • Перець червоний пекучий

Яхнія попівська з яловичини інгредієнти Нарізати м'ясо порційними шматками і обсмажити.

Яхнія попівська з яловичини Додати до обсмаженого м'яса дрібно нарізану ріпчасту цибулю і обсмажити ще трохи.

фото Яхнія попівська з яловичини Потім додати борошно, томатну пасту, червоний перець і перемішати.

Влити вино і гарячу воду, щоб м'ясо було повністю покрито, тушкувати на слабкому вогні, доки м'ясо не стане м'яким.

Яхнія попівська з яловичини Яловичина Спасерувати цибулю шалот.

Яхнія попівська з яловичини Жир Додати до м'яса пасеровану цибулю, нарізані помідори, часник і лавровий лист.

Посолити, поперчити і тушкувати ще деякий час, до повної готовності.

Готову страву посипати нарізаною зеленню петрушки.

Яхнія попівська з яловичини Цибуля ріпчаста

Салаты из брокколи рецепты с фото простыеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты пончиков на кефиреРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепт салата мимоза здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter