Ягня з гарніром
- Каре ягня 280 г
- Бекон 40 г
- Артишоки (в олії) 40 г
- Помідор (черрі) 40 г
- Цибуля шалот 10 г
- Олія оливкова 30 мл
- Червоне вино 70 мл
- Оцет бальзамічний 50 мл
- Цукор 30 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
На оливковій олії обсмажити каре ягня з двох сторін, посолити, поперчити і тушкувати із червоним вином.
На оливковій олії обсмажити цибулю шалот (кубиками), помідори черрі, артишоки.
На керамічну тарілку викласти бекон, у нього артишоки, помідори черрі і загорнути. Запікати в духовці при температурі 180 градусів.
На тарілку викласти гарнір і зверху покласти каре ягняти і полити соусом.
Бальзамічний оцет випарити разом із цукром, до загустіння. Прикрасити тарілку крапельками.
Готовим со вкусом: мясные салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
Рецепт приготовления пиццы картинками. Пицца в картинках.
Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Рецепт рыба на паруКулинарные рецепты
Американская кухняСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter