Ягня з гарніром

ДРУГІ СТРАВИ
788 Ягня з гарніром
Фото - Ягня з гарніром
інгредієнти:
  • Каре ягня 280 г
  • Бекон 40 г
  • Артишоки (в олії) 40 г
  • Помідор (черрі) 40 г
  • Цибуля шалот 10 г
  • Олія оливкова 30 мл
  • Червоне вино 70 мл
  • Оцет бальзамічний 50 мл
  • Цукор 30 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

На оливковій олії обсмажити каре ягня з двох сторін, посолити, поперчити і тушкувати із червоним вином. 

На оливковій олії обсмажити цибулю шалот (кубиками), помідори черрі, артишоки. 

На керамічну тарілку викласти бекон, у нього артишоки, помідори черрі і загорнути. Запікати в духовці при температурі 180 градусів. 

На тарілку викласти гарнір і зверху покласти каре ягняти і полити соусом. 

Бальзамічний оцет випарити разом із цукром, до загустіння. Прикрасити тарілку крапельками. 

 

Готовим со вкусом: мясные салаты рецепты. Рецепты Приготовления.

Рецепт приготовления пиццы картинками. Пицца в картинках.

Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.

Рецепт рыба на паруКулинарные рецепты

Американская кухняСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter