Яєчня з кабачками
725
інгредієнти:
- Кабачoк (цукіні) 300 г
- Яйце 5 шт.
- Ковбаса
Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити, поперчити. Окремо збити яйця, посолити. Ковбасу нарізати кубиками. На розігріту сковорідку налити олію для смаження, потім викласти ковбасу, кабачки, через 5-7 хвилин залити яєчною сумішшю. Смажити під закритою кришкою на слабкому вогні (можна помішувати в процесі смаження). Посипати зеленню.
Обеденные Столы и Стулья - страви до святкового столу. Стол! Жми.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты соусов на каждый день - как правильно приготовить соус бешамель.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі