Яєчня в печерицях
- Печериці (свіжі) 18 шт.
- Яйце перепелине 18 шт.
- Сметана
- Сир твердий
- Зелень
- Спеції (сіль, перець)
- Приправа
Від грибів потрібні тільки капелюшки. Їх почистити, вимити і трохи обсушити. Гриби бажано брати побільше, щоб не витікали яйця.
Капелюшки обсмажити на олії (можна на вершковому маслі) з двох сторін. Коли гриби почнуть виділяти сік, зняти з сковороди і перекласти на паперовий рушник (щоб стік зайвий жир). Гриби посолити, поперчити, додати приправи за смаком і перекласти у форму для запікання. У кожен капелюшок покласти трохи сметани і акуратно розбити і влити перепелині яйця, намагаючись не пошкодити жовток.
Далі поставити в духовку і запікати до готовності яєць (приблизно при 150°С) або в мікрохвильову піч.
Також можна посипати яйця зверху тертим сиром і також в духовку або мікрохвильову піч.
Викласти на тарілку, прикрасити за бажанням.
ЗдесьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
www.recepti.biz.ua самый вкусный рецепт салата
recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Печенье барни купитьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Домашний майонез рецепт. Рецепт: Майонез домашний.
Рецепт крем заварнойКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Кулинарные сайты о здоровый еде.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter