Ячна каша з гарбузом і м'ясом
- Крупа ячна 125 г
- Свинина (нежирна) 300 г
- Гарбуз 300 г
- Морква 150 г
- Масло вершкове 50 г
- Томатна паста 3 ч.л.
Свинину нарізати досить дрібними брусочками. Томатну пасту розвести до стану соку (2-3 ложки пасти на склянку води), залишити чверть, іншим залити м'ясо, посолити, поперчити. Залишити на деякий час.
Нарізати моркву і гарбуз.
М'ясо відцідити, обсмажити на сильно розігрітій сковороді, щоб схопилася скоринка.
Додати овочі, постійно помішувати.
Смажити хвилин 5-7.
Перекласти в горщик, висипати крупу (суху).
Залити бульйоном або просто окропом, воду повинно бути видно, але страва не повинна "плавати". Посолити.
Поставити в духовку. Кераміку помістити в холодну або злегка теплу духовку. Температура - 180 градусів.
Через 20 хвилин дістати, перемішати, покласти масло і долити залишену розведену томатну пасту.
Тримати в духовці ще 20 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата курица в перьях.
Рецепт Киевский торт. Киевский торт мороженного рецепт.
Ленивый пирог из тыквы тут
Кулинарные рецепты от Tramontina - фруктовые десерты рецепты с фото.
Диета: рецепты для похудения - рецепты праздничных закусок с фото. Бисквит В Мультиварке Рецепты.
Тутпесочный пирог с яблоками
Рецепт салат мимоза. Рецепт салата мимоза с сырок.
recepti.biz Производство майонеза, масла
http://recepti.biz.ua сайт электронной кулинарной книги
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter