Ябра

ДРУГІ СТРАВИ
836 Ябра
Фото - Ябра
інгредієнти:
  • Листя виноградне
  • Фарш баранини 0.5 кг
  • Сало курдючне 250 г
  • Рис круглий 1 скл.
  • Часник 12 зуб.
  • Лимон 1 шт.
  • Сіль
  • Спеції (чорний перець, м´ята, кардамон, мускатний горіх)

Ябра інгредієнти Рис добре промити і замочити у воді на півгодини.

Виноградне листя (свіже або заморожене) бланшувати 4-5 хвилин у киплячій воді, а потім відкинути на дуршлак.

Ябра Приготувати начинку із баранячого фаршу, 100 г дрібно рубаного курдючного сала, рису, 5-6 зубчиків очищеного і подрібненого часнику. Посолити, додати трохи води (близько півсклянки), спеції і все добре перемішати.

На кожен лист, покладений гладкою стороною вниз і широкою основою до себе, викласти трохи фаршу і загорнути у тонку трубочку.

фото Ябра Залишене курдючне сало нарізати тонкими пластинками (3-4 мм завтовшки) і викласти на дно каструлі, щоб ябра не підгоріла. Сало перед нарізкою краще трохи підморозити - так воно буде легше різатися.

На сало рядами викласти ябру.

Ябра Листя виноградні Верхній ряд ябри перекласти зубчиками часнику, очищеними й розрізаними уздовж на 2-4 частини. Залити гарячим бульйоном, який повинен покрити ябру на півсантиметра. Посолити і додати сік половинки лимона. Зверху покласти вантаж і тушкувати на повільному вогні близько години.

Ябра Фарш баранини Коли ябра готова, залишки бульйону (якщо він залишився) злити, а каструлю перевернути на тарілку.

До ябре зазвичай подають айран - кефір, збитий із часником (2-3 зубчики на 1 л) і сіллю.

Как приготовить летний салат - салаты с перепелиными яйцами рецепты.

Рецепты приготовления блюд: рецепти блюд на кожен день. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Салат со стручковым горохом и брокколи тут

Рецепт борщ с бурякомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты салатов на эстонском языке recepti.biz.ua

Хотите приготовить салат? Поможем - мимоза рецепт салата. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter