Яблука з м'ясом
796
інгредієнти:
- Яблуко 12 шт.
- Телятина 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Кориця
Робимо начинку: пропускаємо через м'ясорубку телятину, додаємо подрібнену цибулю і обсмажуємо на олії, солимо, посипаємо корицею.
Беремо яблука.
Зрізуємо верхівки і виймаємо серцевину.
Начиняємо яблука приготованим фаршем.
Яблука кладемо в каструлю, на третину заливаємо гарячою водою, накриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні. Слідкуємо за тим, щоб яблука не зварилися.
Яблука остудити і подати на стіл.
Рецепты мясных слоенных салатов. Салаты мясные рецепты приготовления.
Поможем выйти замуж в Германию: фруктовые десерты рецепты с фото.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі