Яблука у реберцях
- Ребра свинячі
- Вершки
- Мед
- Яблуко (Антонівка)
Реберця посолити, поперчити. На розігріту сковорідку покласти олію і ложку меду, перемішати, коли мед закипить (запіниться) обсмажити з двох сторін реберця (1-1,5 хв на кожній стороні), викласти у казанок, додати 100 г бульйону або води і тушкувати хвилин 30-40 (до повної готовності). В олії від реберець обсмажити дрібно нарізану цибулю, туди ж додати дрібно порізані яблука. Як тільки ребра протушкуються додати обсмажену цибулю з яблуками, хвилин через 10 вилити вершки, накрити кришкою і залишити на повільному вогні хвилин на 7. Посипати зеленню.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык - кексы и маффины рецепты с фото.
Салаты рецепты с фото на день рождения. Новогодние салаты с фото.
Рецепти блюд з мясарецепти блюд з мяса
Маковый торт рецепт в мультиваркеИзготовление тортов на заказ
Рецепты Приготовления: рецепты салатов с каперсами. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter